Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Skvělý článek, díky

1 0
možnosti
Foto

Díky za článek a postoj. Jsme hrdý národ. Stačíme si sami. Ke snídani si dáme koblížek. v poledne diskusní pořad s pány Okamurou a Filipem, kdo ještě nemá dost, tak se mrkne na Barrandov, kde mu pan Soukup objasní všechno. Masochisté si pustí Týden s presidentem.

A máme vlastní teroristy, takže ty cizí vůbec nepotřebujeme.

Karma. R^

1 2
možnosti
IM

I82v26a33n 85M51i74n55á83ř

15. 1. 2019 23:44

Vážený pane, myslím, že současnost nám dává stále více za pravdu, abychom se do záležitostí muslimů - vůbec nepletli. Ať v kladném, či záporném slova smyslu.

4 0
možnosti
Foto

Jak víte, že jsou muslimové? I kdyby, tak co to znamená pro nás? Opravdu se máme obávat děti?

1 1
možnosti
LC

Máte to v nadpisu. No, tak kde jsou ti Šojdrové sirotci?

0 0
možnosti
Foto

To právě nevíme, ale víme, že p. Šojdrová je opoziční poslankyně a moc toho nezmůže, vůči silné ruce p. premiéra, který když zavelí, že tady nebude ani jeden imigrant, tak jeho poslušní poslanci s komunisty a SPD potvrdí totéž. To se projevuje samozřejmě i ve všech dalších oblastech. Určuje také celou migrační politiku naší země. Mám s tím osobně velmi špatné zkušenosti. Jistěže nás 50 ani sto dětí neohrozí, ale tato politika podřízeností a závislosti na jednom člověku, která sleduje vlastní zájmy a preference ve společnosti.

2 2
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,60
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik