Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88o59s14e37f 39P35o80t68r

21. 1. 2019 18:28

Marxismus.leninismus bylo náboženským hnutím. Má všechny známky náboženského hnutí. Současní členové KSČM jsou věřícími tohoto hnutí, ovšem ne obyčejnými, ale fundamentálními věřícími.

1 1
možnosti

Křesťantví je postaveno na lásce a pravdě!

Marx-leninismus bere svou sílu ze závisti a nenávisti!

A to je podstatný rozdíl, to račte pochopit!

!!

0 0
možnosti

R^

Dík za moudrá a povzbuzující slova!

:-)

1 0
možnosti

Hezký blog. Počkejte, až ho objeví bloger Petřík, ten vám to vysvětlí...

7 0
možnosti

Od doby člověka jej něco bolí. Zub, břicho - objevuje se Ranhojič, následně dnešní Lékař = Pak je i respektován a zaplavován vděkem, logické. Člověk má i duši. Taky jej bolí. Tedy se objevuje Církev. Vedle duchovního poslání je i nositelem dobové kultury, různých vynálezů, vznikají reálné chudobince s péčí. Taky logické. Celá historie je o tom, že se objevují nová Náboženství. Tu Adolfova, tu Generalisimova a Klémova. Jakkoliv rozdílné = Společné. Mýtí inteligenci, ve snaze utvořit tu svou + vrhají se na Církev současnou. Slibují Tisíciletou Říši - ta pak funguje 12 let - (1933-1945). Rudí kožci jsou úspěšnějšími - Jejich Věčné časy trvají déle - 41 let - (1948-1989). Jakkoliv je to směšné a trapné - Sirotci věří dále - Jde o Blouznovce našich hor ... :-)

5 0
možnosti

Už aby byl rok 2030, kdy už nám nikdo nebude moct vyčítat ani halíř. Karma.

2 0
možnosti
Foto

Jste hodně naivní, teprve v r. 2030 ten penězovod se přemění na veletok, i kdyby státní dluh měl vyrůst až do nebe.

0 4
možnosti

Pane autore, dost dobré, až jsem si poprskal klávesnici.:-)

1 2
možnosti

Jinými slovy řečeno, Duše, ani břicho Vás nebolí. Toje i skvělé! Vyražte tedy do hor! Počtěte A.Staška, i Lidé ka křižovatce - M. Pujmanová Vám poradí,jak v mlze nezabloudit ! Třeba v dáli uvidte i Rysavou jalovici - Tu zase pase M. Kukučín ! ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 18,67
  • Průměrná čtenost 575x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik