Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J14a94n 34R29á68ž

14. 3. 2021 13:49

Nemám nic proti tomu, když někdo soukromou sbírkou, tedy z ryze privátních zdrojů, pořídí oblečení a potraviny, které pak osobně předá migrantům v zemích, které jsou nuceny, vinou neochoty politiků EU bránit hranice Evropy, tyto lidi na svém území "skladovat".

Ale odmítám, aby nám kdokoliv vnucoval myšlenku, že je naší křesťanskou povinností si tyto lidi uskladnit i u nás.

Nejúčinnějším prostředkem , jak zabránit utrpení těchto lidí, je důsledně chránit evropské hranice a tím vyslat do celého světa zcela jasný vzkaz, že nejlepším řešením pro neevropany je zůstat doma, svoji rodnou zem zvelebovat a snažit se stejně, jak to dělali Evropané po staletí, aby se jim doma žilo dobře.

2 0
možnosti

Já kvůli kmarádským kšeftům těch nejvyšších, jak vy to formulujete ve svém blogu, nejsem ochoten zničit svou zemi.

Kvůli kamarádským kšeftům nějkých lidí z TOP 09, kteří hlasovali pro povinné přijímámí migrantů, opravdu nejsem ochoten je tady přijímat a zničit tuhle zemi.

Ať si takoví lidé, jako jsou Piráti, TOP 09 a jejich spojenci STAN, ODS a lidovci (protože když s nimi jsou do kolic, tak částečně přebírají odpovědnost za jejich politika) své kamarádské kšefty realizují na ryze osobní úrovni. Ať si kšeftují s tím, co jim patří na osobní úrovni, ale ať nekšeftují s národem a s republikou.

4 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik