Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61a13n 52R51á48ž

25. 9. 2022 15:34

Nechte na voličích, ať se rozhodnou jak chtějí. Jestli vyhraje Nagyová, tak to rozhodně nebude výsledkem sympatií k její osobě nebo k jejímu vůdci. Ale myslím si, že se tak nestane a faktor její problematické pověsti u voličů převáží, v druhém kole Vystrčil vyhraje. Ovšem bude to vítězství kategorie "Pyrrhových"

Je zřejmé, že je v naší politice mnoho nezdravého a zasáhlo to i senátní volby. Ve standardní době by musel být rozdíl hlasů ve volbě mezi předsedou Senátu ČR, čili morálně i právně nezpochybnitelnou autoritou a tresně stíhanou osobou, která v pondělí opět stane jako obžalovaná před soudem, přímo obrovský a Vystrčil by s velkou pravděpodobností zvítězil už v prvním kole.

PS. Nagyová je přímo ukázkovým příkladem přímo šílených poměrů v naší politice. Já prostě nejsem schopen vstřebat skutečnost, že člověk s rozhodující úlohou v před soudem probíhající trestní kauze, najde tolik necitlivosti k všeobecné potřebě respektu v Senát České republiky a vůbec přjme kandidaturu. To že Nygyová postouplila do druhého kola s jistou šancí na vítězství ale ukazuje na nízkou kvalitu jejích soupěřů, včetně pana Vystrčila a znevažuje senátní volby celkově.

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 19,42
  • Průměrná čtenost 570x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik