Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Dík za moudrá slova!

Což nevidíte ten knírek pod nosem a patku doleva, když promluví?

Nemá zájem jiný, než panovat a vládnout! Využívá narativu ruské desinformační, hybridní války s alternativním myšlením, které u nás zaujímá téměř třetina obyvatelstva!

Na žádných lidech mu nezáleží, ani na Putinovi!

Není jen populista, pozor, je anarchista! A lež a petrohradský trolling je jeho forma vyjadřování.

Bohužel i ANO se mi jeví, že nastoupilo cestu k anarchismu§

:-)

0 0
možnosti
JL

Všechno bude fajn---kupovat budeme americký a norský plyn (když bude), všechno bude dražší, stát asi brzy dorazí se svým strukturálním deficitem do dluhové pasti, ale budeme čestní a můžeme se modlit k Hospodinu. Co říká Okamura, je jedno, protože nemá žádnou moc a volby asi nikdy nevyhraje, spíše jde o to, co říká Babiš, ale toho možná zavřou, takže pak nám bude muset radit zpoza mříží..Zajímavej stát. Japonci a Slováci nám to jen komplikují-.

1 3
možnosti
Foto

Hitler byl na výstavě a líbil se mu prototyp osobní Tatry. Projevil přání, že chce, aby se v Německu vyrobilo takové auto. Konstruktér Hans Ledwinka vyrobil brouka, kterého obšlehl od zmíněné Tatry. Začal spor, který pokračoval i po válce a v 60 letech Volgswagen prohrál. Zaplatil našemu státu masné odškodné Ledwinka se doznal, že jej obšlehl od Tatry. Pokuds se týká majitelů německých firem, tak byly za války pouze majitelé podle jména, ale jinak v jejich továrnách rozhodovali nacisté.

0 0
možnosti
Foto

J35a68n 34Š11i92k

28. 9. 2022 7:16

Děkuji za skvělý článek. Hezký den

2 0
možnosti
MB

Bez ohledu na výsledky voleb, spatřuji předěl. Rozpadá se pospolitost společnosti. Její rozum a semknutí se. Ochota uznat, že jsme v "Potrubní válce". Těžkostem čelit racionálním opatřením. Ropy a plynu je dost. Tedy navázat na jiné dodavatele a cesty. Sdělit si, že tato zima poslední není. Očekávám složitost 1-3 roků. Vinu nese předcházející vláda, s žádným opatřením diverzifikace. Žel i neprozíravé kroky páně Miloše Zemana. Nyní jako pověstný "Mlha" ...

Jistotou je, že panuje nespokojenost s drahotou. Ideální příležitost, pro reinkarnaci KSČm a zejména ČSSD. Tyto strany miz! U Rudých kožců chvála. Nechápu, co stále chtějí nabízet. Pozoruhodné, kdy je suplují Hnutí ANO + SPD. Klasické levice - vlastně netřeba. Prapodivné persony organizátorů, dokáží dostat 70.000 demonstrantů na Václavák. K omluvě Rusku !? ...

Vítězí tedy populismus, s kolaborací. ČR je ve finančním rozvratu - Veškeré nápady stropů? Ty si říkají jenom o prohloubení dluhu. V nadsázce - Energie by mohly být zcela zadarmo! Uhradí to přece stát. Voliči vůbec nerespektují osu - Příčiny a důsledku. Jde o výsledky nereálného hospodaření, neexistujících reforem - ze strany bývalé vlády ANO. Spolek SPD navazuje na revoluční odkaz KSČ. Tedy, vymýtit vlastenectví - nahradit je prapodivným postojem internacionalismu. Plynoucí od stolce válečného zločince z Kremlu. Ta podoba s kdysi IG Farben, Krupp je identická. Pochopitelně, vše se dělá pro český lid. Více dluhů, výlet do Moskvy s okurkovými lahvemi. Po návratu zřejmě budou plné plynu. Nevím, připadá mi to, jako kdysi Adolfův slavný - Pivní puč! Tady se blbne národ a páší obrovské škody - na jeho charakteru. Bohužel, je to v pořádku. Obrácená mince svobody a demokracie ... :-)

,

4 0
možnosti
Foto

Skvělé, Miroslave, především ta myšlenka o společnosti

0 0
možnosti
JK

Proti Okamurovi se netřeba vymezovat, s Okamurou se nemluví.

6 0
možnosti

Ono s trolly se těžko dá jednat! Lež a petrohradský trolling je jim vlastní! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik