Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P31e86t80r 44N52e64d93v37ě78d

16. 1. 2023 11:31

Tak jiný rozbor bych ani nečekal. Tedy ty biblické vložky jsem opravdu nečekal.

Pominu, že si Babiš mohl nechat reakci na útoky proti němu až si to sepíše, nebo mu to sepíší.

Zaujala mě tato věta v blogu

Když přirovnal Petra Pavla k prezidentu Putinovi, který provádí na Ukrajině genocidu, je tak neuvěřitelné, sprosté a nenávistné, že t

Zdroj: https://firla.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=796765

Jako hloupá kobliha se musím nejen autora, ale i ostatních duševních a morálních gigantů zeptat. Když to řekne Babiš, tak je to to, co uvedl autor?

Jak se tomu říká, když to samé někdo dá na billboardy po celé republice?

0 0
možnosti
Foto

R^ Možnost chytit se někoho, s kým se dá pohodlně klesat až do chvíle, kdy se počítají ztráty, tu vždy bude.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Díky za rozbor, pane Tadeáši. Nicméně aplikace biblických parametrů na zřetelného sociopata, který není schopen jakékoliv empatie, je poněkud marná. našly by se jiné paralely, jež jsou však nad únosnost zdejších "mravnostních" filtrů.

4 0
možnosti
MB

Z výsledků 1 kola jsem spokojen- znepokojen. Shnilé ovoce začalo zasmrádat ihned z bedýnky, od mikrofonu. Naše rodina komunistům nefandí. Osobního poznání se soudruhy je kopec. Tedy šance postavě, která své pochybení alespoň uznala. Určitě je to volba lepší. No dobře. Opravdu nejsme schopni za 34? let vygenerovat? Odpověď - Nejsme. Tak, jako se vyrovnat s minulostí ...

2 kolo spatřuji s riziky. Spousta lidí uvažuje podobně. Zejména mladí docházejí k závěru, = Nemáme volbu! Naopak, mnozí starší - nalézají svého prohnilého Mesiáše. Komedií spousta. KSČm jej doporučuje volit, SPD se opět zesměšňuje. Tomu kdo šanci nemá? Již na dvorku vyjednávají možnou podporu. Zvláštní. Vším čím opovrhuji, se na sebe nabaluje k posile.

Docházím k závěru. Přes veškeré výhrady jít volit opět. Jako v kole prvním. S veškerými výhradami - To generálu Pavlovi opět hodit Myslím si,o výsledcích podstatně rozhodne volební účast ... :-)

7 0
možnosti
VF

Díky. Moc trefně, pravdivě a pěkně popsáno.

4 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,65
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik