Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bureš, Pávek, oba bývalí komunisté, kteří prozřeli, ale jsem si jist, že za komačů by oba udělali skvělou karieru. Pro někoho finále presidentských voleb prostě nebylo.

1 2
možnosti
Foto

Naši politikové jsou pod neustálým a vyčerpávajícím tlakem a čelí mnohým protivenstvím a nástrahám osudu, což bývá umocňováno nevděkem a odpudivě nízkou mírou empatie ze strany všetečných voličů.

V takových podmínkách boje o zajištění vzkvétající země musejí nutně selhávat a často se z posledních sil pověnovat snaze o zachování vlastního zdravého rozumu, což se dá zajistit jedině odpočinkem od přecevzatých úkolú, cilů - od občanů České republiky.

Ne vždy se jim to daří, neboť jejich schopnost odstřihnout se od reality a načerpat svěžích sil někdy způsobuje úplné odpojení či spíše vypnutí. Cosi jako blackout, v němž dochází i k vážným výpadkům paměti a druhotnému nezvládnutí emocí.

Jen tak se mohlo stát, že si pan Babiš dodnes nevzpomněl, kdo za jeho syna podepsal převod akcií nebo že si včas nevzpomněl, že na Krymu se nemluví francouzsky, nýbrž především rusky - jazykem, který není výbavou jeho syna.

U Ivana Davida jsme byli svědky toho, že šířil lživou ruskou propagandu. Rovněž zřejmě z důvodu výpadku paměti, která by mu jinak umožnila včas procitnout do vědomí existence petrohradské trollí farmy.

U pětikoalice si můžeme už od voleb všímat, že se svých kolegů z hnutí ANO zapomíná zdvořile zeptat, zda se již vzpamatovali z toho "největšího hnusu" , jemuž byly údajně vystaveny ratolesti spolupracovníků pana Babiše na dosud nejmenovaných školách že strany dosud nejmenovaných kantoři.

4 0
možnosti
PN

Díky, velké díky za Vaše články. Doufám, že si je přečte co nejvíce lidí. Espéďáci a kobliháři jsou špatní. Ta jejich drzost. Oni normálně nekritizují své šéfy....

Proto je naprosto úžasné, že třeba Černochová, Skopeček kritizují Fialu kdykoliv ....Jakob s Válkem vyčtou Pekarové každý, společnost stmelující výrok, Kovářová se omluví za lži a chování Rakušana...Výborný zprdne Jurečku...

Možná to tak Bůh a jeho zástupce na Zemi vidí. Možná to má souvislost s trámem v oku...

6 4
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,65
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik