Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39a40n 74R11á61ž

19. 10. 2023 20:58

Jest pravdou, že je mezi námi hodně lidí, kteří nevnímají, jak naše republika za poslední dva roky přímo rozkvetla.

1 0
možnosti

Díky!

Smekám před Vámi klobouk, že jste tu hrůzu dokázal sledovat! Já jsem ty lži nedokázal poslouchat!

Strašným nebezpečím pro naší demokracii je, když estébák Bureš, který komunistické totalitě vydatně sloužil, lidem tvrdí, že máme novou totalitu! Nebezpečné pro demokracii je, když strany svým lhaním a trollingem se posunují od populismu k anarchii!

Nechápu, proč všechny krysy ve městě jdou za Andersonovým pištcem!

Připojuji odkaz na svůj článek, který má podobné téma:

https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=807923

3 0
možnosti

O sloužení komunistické totalitě? To myslíte v dnešní době vážně?

0 3
možnosti

Zloděj volá "Chyťte zloděje!" Lhář vidí kolem sebe jen lháře!

Za Okamurovy a Babišovi lži jsme ve sněmovně zaplatili tři miliony korun! Proč, když šlo jen o zviditelnění lhářů?

2 0
možnosti

P33e21t70r 88N47e71d91v55ě97d

19. 10. 2023 8:39

Uf, uf. Zdá se, Kristus pán měl asi v minulosti nějakou pauzu, jinak by přes své prostředníky zde na zemi promluvil úplně stejně před lety. Ale to asi mlčel. Nebo jeho slova nebyly tlumočeny dál?

0 4
možnosti

Váš blog by se dal úplně lehce napsat z obrácené strany. Proč by měla být opozice za něco vládě vděčná, nevíte? Vy jste ve svém blogu v členech opozice našel něco "lidského, dobrého " a další vámi používané termíny? Za co by měla opozice vládě děkovat, když veškeré problémy země vládní politici hážou beze zbytku na vládu předchozí? Zkuste se zamyslet nad tím, co jste napsal, jen z opačné strany.

3 3
možnosti

Přesto Pravda a Láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

Podíval jste se Okamurovi nebo Babišovi do očí? Z nich stříká jen nenávist, pohrdání pravdou a úsilí o totální ovládnutí společnosti!

2 0
možnosti
Foto

A hned nad Vaším článkem píše bývalý šéfredaktor něčeho, že nás čekají dva roky dalšího masírování vlastního ega. Zcela neschopen vidět, že v tomhle je mistr AB. Co chtít? Můžete, a nejen Vy, psát jako Jan Zlatoústý, dokud bude ve společnosti takhle velké množství nesoudných lidí, kteří jsou kritičtí jen jedním směrem a druhým zcela nekritičtí, bude to vypadat takhle. ANO je jejich produktem a bohužel i produktem všech polistopadových vlád. Vám karma. Snad jen ještě to, že z hlediska Vašeho článku současná vláda nebyla v opozici o mnoho lepší, bohužel.

PS: O něco výše je další demagogická hvězda. Která je schopná vyzývat k racionální argumentaci, aniž by jí sama byla schopna ve svých nekonečných bludech používat. Ale úspěch mají, to jo, to jo.

8 2
možnosti

Ještě že máme osvětové pracovníky, kteří nám vysvětlí co si máme správně myslet.😋👎

4 7
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,65
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik