Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všichni jsme bratři a sestry! Ale i Kain byl Ábelův bratr! Ježíš naše bratrství pozdvihuje a proměňuje! Pomáhejme si!

Pravda a Láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

0 0
možnosti

J96a95n 66M89a47r21e57k

7. 12. 2023 22:34

Musí...ale nezvítězí. Pravda nikdy mezi lidmi nezvítěžila a nezvítězí. Pravda Páně zvítězí.

0 0
možnosti

Já se jich zas často ptám, zda se prošli v židovské jarmulce po předměstí Paříže. A proč v otázce migrace nejdou příkladem a nevezmou si to napřed domů, než to začnou nutit ostatním.

6 1
možnosti
Foto

Hovořit s oponenty, kteří zastávají zcela opačné názory, je medle zbytečná ztráta času. Nanejvýš může být trochu zajímavé to občas krátce zkusit, ne snad v naivní snaze je přesvědčit ke změně názoru, ale ve snaze pokusit se pochopit, proč vlastně takové názory mají; ale i to většinou nevede k jinému výsledku, než že uvažují pro mne zcela nepochopitelně. Nicméně u lidí vašeho typu mám určitou hypotézu o tom, proč nikdy nemůžeme najít společnou řeč. Až vás totiž imigranti podříznou, tak na rozdíl od nás pohanů to pro vás nebude definitivní konec, ale naopak začátek té důležitější části existence, do které budete mít kladné body za mučednickou smrt. Pro nás ovšem nesmrtelnost spočívá v něčem zcela jiném; totiž v pokračování našeho rodu v našich potomcích, kterým chceme předat to, co jsme zdědili od svých předků, a nikoliv to rozdat cizincům.

4 1
možnosti
Foto

Ale vždyť ono vlastně nejde o rasovost, ale o nekompatibilní styl života. Nemám žádný problém jít k přijímání k černému či žlurému knězi, ale vadí mi třeba bílý příživník, či terorista.

6 0
možnosti

Ke snížení té nevraživosti (mimochodem ji kolem sebe nikde nevidím) musí přispět hlavně ty menšiny. Ty se musí především snažit přizpůsobovat většinové společnosti, jejím zvykům, chování, kultuře. A ne že si žijí z výdobytků většiny zcela po svém, bez snahy se do většinové společnosti přijatelně včlenit. Většinová společnost se přece nebude stále přizpůsobovat menšinovým požadavkům. I v parlamentu rozhoduje většina. O tom je demokracie.

7 0
možnosti
Foto

Ale je pouze otázkou času, kdy se v Evropě imigranti stanou většinou a pak si tu šaríu demokraticky zavedou.

1 0
možnosti

Ale dobrá tedy. Dám na vaši radu, zajedu si pro nějaký cizince, dejme tomu do Malmo, vezmu je k sobě domů, představím jim svoji starou a děti. Stará jim navaří, děcka zazpívají nějakou písničku. A všem nám bude, bez těch okamurů a dalších, dobře.

2 0
možnosti

U nás máme vysokou rasovou a národnostní nevraživost ? Kde přesně ? díky.

3 1
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,65
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik