Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K blogu není co dodat.

Ke komentářům však ano: Vaše nejen zde kolovrátkové A vy zase bijete černochy, je úplně nesmyslné, leč o to urputnější. Autor si zvolil téma, tak proč mu vnucujete něco jiného? On se i s tím, co mu podsouváte vypořádal, tak proč mu po babišovsku vnucujete jiné téma, abyste odvedli pozornost?

Jak když vystřelí u houfu drůbeže.

1 0
možnosti

P95e74t86r 40N75e97d44v39ě93d

11. 12. 2023 20:01

Tady někdo zcela zapomněl, co z dnešních vládnoucích stran padalo během jejich osmi let v opozici. Jak to jen Bůh mohl dopustit.

2 0
možnosti

A hodnotíte podle těch vašich zásad správného politika i politiky současné vlády s Fialou v čele?

Oni se snad v době kdy byli v opozici chovali jinak než opozice současná?

Odpověď je jednoznačná.....

3 0
možnosti

Pořád mi vrtá hlavou, proč vy a vám podobní neustále titulujete Havlíčka jako dvojministra a přitom to, že během roku a půl dokázal ministr Jurečka kromě ministerstva práce a sociálních věcí řídit ještě ministerstvo zemědělství a ministerstvo životního prostředí vás naprosto nevzrušuje a žádné nálepky jsem na to v životě neslyšel...

4 1
možnosti

Přitom Havlíček je opravdu kapacita, která zastiňuje celou současnou vládu - a stoupenci pětidemolice mu to proto nemohou odpustit.

2 4
možnosti
Foto

V podstatě jste to vyhodnotil sám. Havlíček je infikovaný. On není osobnost, je to vlajecka, která se trepota podle toho, jak Babiš velí. A závěr? Možná největší smutek. Duchovní hodnoty mizí zavratnym tempem. Karma 👍

4 2
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik