Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Stejne, jakoze se otevrou obchody a uvedomeli komunisti jsi zdarma naberou jen to, co potrebuji..... KOMUNISTICKY RAJ NA ZEMI. Stejna hola Marxova Pravda!

0 0
možnosti
RB

To byla reakce na opium lidstva od marxisti Rehurka, jen jsem to spatne prilepila. Sorry

0 0
možnosti
RB

Dále Ježíšův pokyn zní: „Když budete vstupovat do domu, pozdravte členy domácnosti; a jestliže si to dům zasluhuje, ať na něj přijde pokoj, který mu přejete.“ Všimni si, co říká Ježíš dále: „Jestliže si to však [domácnost] nezasluhuje, ať se váš pokoj navrátí k vám.“ (Mat. 10:12, 13)

0 0
možnosti
RB

K Bozimu jmenu je potreba mit uctu, ne vyrabet z neho patvar. Ja cam N erikam katolisti....

0 0
možnosti
Foto

K čemu lidstvo spěje? A bude náboženství třeba? Nahradit by je měla věda a logika. Dneska ještě mnoha lidem víra pomáhá.

0 1
možnosti
RB

Stvoritele silou vule nevymazes!

0 0
možnosti
RB

Kazdy jsi to muze overit prez Bibli. Otevrete jsi knihu Skutky, kde je zivot prvnich krestanu. A uvidite, kdo dnes tak zije. Zadne kostely, zadni placeni duchovni...

Krestanu se venovali misionarstvi, chodili zvěstovat Boží království. Nikdo jim za neplatil, vydelavaji jsi sami.....

0 1
možnosti
Foto

Ono je zajímavější, jak se mezi sebou křesťané snáší, když v minulosti v hledání pravé víry dokázali páchat neskutečné zločiny.

Nenáviděli se např. katolíci s evangelíky, pořádali mezi sebou krvavé války (válka třicetiletá).

Co se týká pravoslavných, tam v křížové výpravě místo na muslimský Jeruzalém, vytáhli katolíci na pravoslavný Konstantinopol, který zcela vyplenili a obyvatelstvo povraždili.https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Ctvrt%C3%A1_k%C5%99%C3%AD%C5%BEov%C3%A1_v%C3%BDprava

Nyní katolíci s evangelíky drží při sobě, ale pravoslavné nenávidí natolik, že jsou jim bližší muslimové.

Podle mne jsou všechny víry, ať již křesťanství, islám, či vícebožstva pouze hmotným byznysem příslušných náboženských vůdců se strachem lidí ze smrti.

A byznysem velice výhodným-viz obrovské majetky církví.

1 1
možnosti
RB

To nedelalo krestanstvi, ale jeho zneuziti. Kdyz nekdo bude v me jmenu vrazdit, nejsem na vine ja. Puvodnj krestastvi bylo krasne, uzitecnem nenasilne. Dnesni byznis krestanstvi s nim nema nic spolecneho....

0 1
možnosti
VV

Nevim, nemam tuseni, ale rekl bych ze kazdy jen tu svou ma jen za tu jedinou. I zde je jeden bloger, drive aktivni stranik a dnes temer bigotni krestan. Zatim se ovsem k te sve jedine nevyznal. Takze nevim.

0 1
možnosti
VV

Dekuji za nepochopeni pane doktore. Mozna by bylo lepsi zamerit se na obsh nez na jmeno. Ale rozhodne vam nebudu oplacet stejnym. ;-D

0 1
možnosti

R^

Dík za moudrá slova!

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 18,67
  • Průměrná čtenost 575x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik