Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Varovat by měly ty zapálené chrámy.

5 2
možnosti
PT

P69e74t45r 23T74o79m81e74k

27. 9. 2020 8:56

A stále nové a nové útoky muslimů proti domorodému evropskému obyvatelstvu.

7 1
možnosti
ZH

No... Tento váš článek bych zhodnotil takto: cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. Ani v Ježíšově podobenství o milosrdném Samařanovi není slovo o tom, že by si ten Samařan vzal přepadeného k sobě domů. Nechal ho v hostinci a zaplatil výlohy.

Další věcí je rozlišení migrantů. Muslimové ani dle své věrouky nemají u nás co hledat útočiště před pronásledováním. Tedy pokud sem jdou, pak lze důvodně očekávat špatné úmysly (znáte-li učení Mohamedovo). V lepším případě jim jde o parazitování na naší "vyspělosti", v horším případě o invazi a rozšíření islámu do Evropy. To není žádným způsobem srovnatelné s tím, když od nás utíkali lidé na Západ. Ti lidé tam nechtěli šířit komunismus.

S těmi sirotky je to také celé na vodě. Pokud pomineme prokázanou skutečnost, že mnozí o svém věku obyčejně lžou, pak v dané kultuře sirotci prakticky neexistují. Psal o tom Petr Pelikán, který tamní kulturu zná - a psal o tom, že prakticky každé dítě má nějaké příbuzné, kteří se o něj postarají. Tedy povídání o naprostých sirotcích je fakticky podvod. A vy na to letíte...

Kromě toho, Mohamed byl takovým protipólem Krista. Smyslem jeho učení bylo zničit víru v Krista - tak, aby se nesplnila otázka v Lukášovi 18:8. Jaká je dle vás úloha muslimů, kteří v hojném množství přicházejí do Evropy? Nouzi v tom opravdu nehledejte. Jejich úkolem je zničit zbytky víry, která tu přetrvává - bez ohledu na to, zda o takovém úkolu vědí, nebo ne. Většinou nejspíš ani netuší, ale dobře ví ten, který islám inspiroval.

13 2
možnosti

Evropská kultura nekončí díky muslimům, ale díky nám křesťanům!

Jak se dnes chováme my k muslimům, tak se budou chovat oni k nám!

Chováme-li se k muslimům jako nekřesťanští, nevěříci psi, jaká bude jejich odpověď?

Pohrdli jsme Bohem Ježíše a tím jsme otevřeli cestu Boha Mohameda!

:-)

0 1
možnosti
JN

úmysly dobré, výsledek....

0 0
možnosti

Výsledek je naše nenávist?

0 0
možnosti
FL

"... děti, které zůstaly uprostřed vyspělé Evropy osamocené" - "Děti" osamocené, proč přijely přes půl zeměkoule zrovna do Evropy? "Děti" v uvozovkách , protože některým je už skoro 30 let.

"Co se to s námi stalo? Proč nás toto téma uvádí do strachu, nenávisti, rozdělení tak silně?" - Ta paní vám to řekla: Nejedná se o jednorázovou pomoc, ale snahu o trvalý příliv a tady už se u nás ozývá pud sebezáchovy a snaha obránit vlastní teritorium, které chceme jednou předat našim dětem.

"Československo, které ještě v nedávné minulosti posílaly na západ statisíce, většinou ekonomických emigrantů, kteří byli přijati se vším všudy, se nestydí před těmi národy, že nejsou ochotni, byť jen částečně zmírnit dopad globální krize" - Naši lidi nejeli západ vyžírat, rabovat obchody a zapalovat auta, vytvářet no-go zóny, ale integrovat se do společnosti. A hlavně - nemělo se jednat o trvalý příliv ale jen o omezený počet. To je to zásadní. Jinak, jakou krizi myslíte? Pokud jde o přemnožení Afriky, tak to Africe stejně nepomůže, i kdybychom se tu zcela sebevražedně obětovali. Vzhledem k tomu, že průměrná Afričanka má 4 děti a do toku 2050 se africká populace zdvojnásobí.

13 1
možnosti

Evropská civilizace stejně končí!

Vyhnali jsme Boha Ježíše, čímž jsme udělali prostor Bohu Mohamedovu.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane, chcete spasit svět ? Chcete sem přestěhovat všechny "děti" z afriky, ze zemí, kde je úplně jiná kultura, neslučitelná s tou naší ?

V blízké rodině proběhla adopce a i přes veškerou snahu rodiny, která vychovávala děvče v hmotném dostatku, dotyčná ve 14 letech utekla z domova a byla hledána policií. Nebudu popisovat dál, ale říká se že krev není voda.

Myslím, že česká republika poskytla azyl spouště lidí , jsou z Vietnamu, Ukrajiny , historicky zde našlo útočiště dost židů , jsou to lidí, kteří tady žijí a hlavně pracují ! Nic po státu nechtějí. Ale pro občany Afriky tady jaksi asi místo moc není. Oni se nechtějí přizpůsobit našemu životu, oni chtějí, tam kde přijdou, žít ten svůj jako v Africe .

A tak se milé paní nedivte, paní si asi také přečetla jak se chovají migranti, kteří přišli třeba do Německa, Francie, Švédska Dánska a ona si patrně takové podmínky pro žití svých potomků nepřeje a po pravdě já také NE. Těžko někdo z nich příjme desatero.

Nejsem proti pomoci, ale ať budují svoji zemi doma, přestaňme jim tam posílat zbraně a nechme je žít tak jak oni chtějí, ale tam. Neváží si toho co pro ně svět dělá, naučili se mít jen natažené ruce , ale pracovat nechtějí . Posílejte jim tam preservativy, ale vysvětlete jim, že zvyšování populace pro ně bude znamenat hlad. Pro mně je přijímáním migrantů jen podpora pašeráků lidí a likvidace naší kultury. Ohrožení křesťanství jako takového.

A věřte ,že to co si myslí ta paní, si myslí většina občanů této země . My máme své zkušenosti s jistou menšinou, která se nepřizpůsobila za 400 let, kolik prostředků to stálo a stojí a výsledek ? Nevidím, jen to jak se mi pošklebovali, když já jsem šla z práce a oni se valí, kouří, pijí. Jděte někdy na počátku čtvrtletí na UP, když se žádá o dávky, uvidíte. Když jdete po parku, kde sedí , raději si držíte kabelku, preventivně, to je zkušenost . Tak to prostě je, máme zkušenosti a další takoví sem už nechceme. Nebo včerejší útok u redakce Charlie Hebdo byl fake news ?

20 1
možnosti

A vůbec, chceme cikánům umožnit normální život? Nebo chceme jen zneužívat jejich dávky ke svému obohacení? :-)

0 0
možnosti
TT

Abych třeba klikl na článek a nechal se povznést moudrem, prosím nejdřív o překlad tohoto slovního spojení v perexu: "kolem 80 – ti článků". Děkuji předem. :-P

0 2
možnosti
RS

Milý pane, když už citujete slova Ježíše, citujte je celé.

Matouš 10,42 A kdo by napojil třebas jen číší studené vody jednoho z těchto nepatrných, protože je to učedník, amen, pravím vám, nepřijde o svou odměnu."

Protože je to učedník, celá 10 kap. Je o 12 ucednících Ježíše.

Vy můžete říct, že ty děti jsou učedníci Ježíše? Pokud víme, 12 učedníků Ježíše byli dospělí lidé, kteří měli svou vlastní obživu a Ježíš je povolal jmenovitě za apoštoly.

Srovnáváte nesrovnatelné skupiny lidí.

Pokud jste křesťan, měl byste si nejdříve pořádně přečíst Bibli.

4 2
možnosti

Cokoliv jste udělali jednomu z nejmenších, mně jste udělali! :-)

0 0
možnosti
SB

Už to, že píšete, že vás překvapilo, že vaše čtenáře nejvíce ze všech témat, na která píšete, zaujalo téma migrace, naznačuje, že jste mimo realitu.

Normálně uvažujícího člověka nemůže překvapit, že normálně uvažující lidé tohle téma považují za nejdůležitější.

Ať už máme jakýkoli názor třeba na Babišovo Čapí hnízdo, na Vystrčilovu cestu na Tchaj-wan, na Zemanovo opilecké vrávorání u korunovačních klenotů, na přejmenovávání náměstí před ruským velvyslanectvím, na pomník Vlasovcům, na odstranění Koněvova pomníku atd., tak žádné z těchto témat není nadčasové. Nic z toho nebude naše potomky pálit, jelikož nic z toho žádným výrazným způsobem nevychýlí život v naší zemi ani směrem X, ani směrem Y.

Ale migrace je problém, kolem něhož se točí doslova desítky a stovky příštích let a příštích životů našich potomků.

Jestliže váš překvapuje, že to lidi nejvíce zajímá, tak asi nechápete závažnost tohoto tématu a tohoto problému.

A když nechápete jeho závažnost, tak asi nemůžete chápat ani jeho podstatu.

28 1
možnosti

Vyhnali jsme Boha Ježíše Krista a otevřeli prostor Bohu Mohamedovu. :-)

0 0
možnosti
ŠK

Jste hodný člověk. Ale za mně minusová karma.

3 1
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik