Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J93a35n 89R89á57ž

3. 12. 2020 15:21

Když mají komunisté takový zvyk, že chodí každoročně vzpomínat do Olšan k hrobu Klementa Gottwalda na naše padesátá léta, není divu, že z úctou a respektem vzpomínají na Fidela Castra.

5 0
možnosti
KM

Sice jsem jej nezažil, ale protože máme svátek ve stejném měsíci listopadu, tak mu před Klementem pár dnů po tom odporném výročí listopadových událostí, také každoročně nezapomenu květinku položit a svíčičku zapálit.

2 0
možnosti
MG

Znám docela dost Kubánců docela dlouhou dobu. A kdyby "Pan Dr." Grospič svou milostní ódu na Fidela pronesl v přítomnosti kteréhokoli z nich, tak by dostal takovou, že by jeho zuby museli doktoři hledat kolonoskopicky.

9 2
možnosti
Foto

A co takhle v přítomnosti členů ÚV KSK ? A proč když se ti vaší Kubánci nebojí dát do zubů Grospičovi, proč odmítají si upravit poměry doma k obrazu svému?

1 2
možnosti

R^R^R^

Komunisti jsou jednou z antidemokratických stran u nás! Již za první republiky jsme svobodně nechali vykřikovat Klementa Gottwalda o tom, jak demokratům zakroutí krkem. A nevyplatilo se nám to! Po druhé světové válce jsme nezvládli právo všech demokratických stran na politickou činnost pro domluvu se Stalinem a opět se nám to nevyplatilo! Komunisti v roce 1948 zneužili demokracii a udělali svůj vítězný puč, aby nám vládli, aby prováděli justiční vraždy našich nejlepších lidí, aby vyháněli spoustu lidí ze země, aby vyháněli zemědělce ze svých statků, aby zavírali zcela nevinné lidi do uranových dolů k jejich likvidaci, aby znemožňovali činnost věřícím lidem, aby jim upírali vzdělání a práci.

Komunisti lhali, lžou a budou lhát. Pro mne je překvapením, že po třiceti letech po Listopadu stále zaznívá to komunistické ptydepe. Jakkoliv je to pochopitelné, když komunisti převlékli kabáty a jako postkomunističtí papalášové dál pokračují ve svém příživnictví!

Svoboda a demokracie s demokratickou dělbou moci jsou takové hodnoty, které je nutné neustále opečovávat, abychom o ně nepřišli. Komunisty, okamurovce, klausovce a babišovce včetně řady postkomunistických papalášů vnímám jako vážnou hrozbu!

:-)

10 2
možnosti
Foto

Budu-li demokracii bránit proti komunistům antikomunisté, tak přijdeme o demokracii.

3 6
možnosti

Tak zrovna Fidela bych se zastal. Mezi všemi těmi vrahy a egoistickým odpadem on patřil mezi ty výrazně lepší. Nejsem historik, ale co mi moje chabá znalost historie říká, kdyby USA čistě z volebních důvodů ekonomicky nezlikvidovalo Kubu, s největší pravděpodobností by byl vývoj o dost jiný.

Co se Grospiče týče, je důvod tyhle zrůdy komentovat? Ti žijí ve svém vlastním světě.

3 6
možnosti
LJ

L33u75d62ě74k 91J56a42š43a

3. 12. 2020 12:42

Zapomněl jste dodat, že kromě imperialistických snah USA zničily Kubu další zarytí protikomunističní nepřátelé - jaro, léto, podzim a zima. TIto protivníci zničili všechny socialistické táty, co na Zemi vznikly. Jejich vlastní vina to rozhodně nebyla

7 3
možnosti

Viz §403 Trestního zákoníku: Založení, p o d p o r a a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

(1) Kdo založí, p o d p o r u j e nebo p r o p a g u j e hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka..., bude potrestán odnětím svobody na 1 rok až 5 let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo

d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

A s tím související Zákon č. 198/1993 Sb. o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu.

8 0
možnosti

Něco jiného je citovat zákony, něco jiného je jim rozumět. Pak lidé jako Vy, když dostanou facku, citují zákony o pokusu o vraždu.

5 4
možnosti
JO

Ať si Grospič kecá co chce. Důležité je, aby nedostávali hlasy ve volbách, a k tomu docela úspěšně, i když na můj vkus dlouho, směřujeme.

7 4
možnosti

Jenže Grospič by měl jít za svoje schvalování totality k soudu!

Srp s kladivem naší justici nevadí, ale hákový kříž soudí!

To se stále bojíme těch komunistů? Asi ano, vždyť nám Anderej Babiš skáče, jak komunisti pískají!

:-)

6 4
možnosti
JK

Asi potřebujeme podobné Grospiče aby nás včas vyděsili, vždy když se nám zdá demokracie dost pevná a začínáme být laxní při její obraně.

Svoboda a demokracie není něco co dostanete a máte to navždy, každá generace si musí své svobody vybojovat a každý den neúnavně bránit. Získání ztracené svobody stojí mnoho obětí, tak si svobod važme a nenechejme si je ukrást od Grospičů a podobných kreatur.

15 2
možnosti
OT

Všichni víme co je soudruh Grospič zač. A všichni víme kam patří on i jeho soudruzi a to i ti, kteří nemají názory až tak zrůdné jako on, Semelová a mnozí další. Jejich vina je, že jsou s nimi ve stejné partaji a nic s tím nedělají. Že, soudruhu Dolejši. Patří za mříže.

13 4
možnosti
Foto

Ale tím se za ty mříže dostanete taky. Jenom z opačné strany. Jakmile něco takového použijete, tak dříve či později se za těmi mřížemi ocitnete sám.

3 5
možnosti
IS

Pan Grospič je praktikující bolševik. Tolik k jeho anamnéze.

8 0
možnosti

Pan Grospič je hlavně stalinista, který doposud obhajuje i okupaci v roce 1968. Nedávno se vyjádřil, že pokud někdo tehdy zemřel, tak to leda byly oběti dopravních nehod. Svůj výrok odmítl odvolat. Je asi na stejné úrovni jako holohlavý hajlující nácek.

13 1
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik