Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demokrat se pozná podle toho, uznává, že mohou existovat jiné pohledu na tutéž realitu než má on. Nezdá se mi, že by to byl Váš způsob vidění reality. Vy se ty jiné pohledy snažíte zašlapat do země. Cesta není v tom, že spálím jiné historické příručky než je ta, kterou uznávám.

4 4
možnosti
PP

Běžte luštit křížovky. Hlavně ty jednoduché. Tam budete se svým IQ ještě spokojenější. Houbo.

2 2
možnosti
KM

Milý pane, asi nevíte, že podobně jako "Che", tak i Fidela Castra nosí nejen v srdci, ale i na tričkách, čepicích a další řadě reklamních předmětů skutečně neskutečné množství příznivců a obdivovatelů.

Vždyť dokonce i nedávno oplakávaná hvězda všech fotbalových příznivců Diego Armando Maradona, který opustil náš svět 25. listopadu tohoto roku, byl jeho velikým (tedy né postavou) přítelem

3 3
možnosti
KM

A jen bych doplnil, že byť pro Vás byl nepřítelem a odsouzeníhodnou osobou, tak pro řadu utlačovaných, chudých a nešťastných byl ve své době jakýmsi Spasitelem, až dovolím si říci, takřka něco jako pro Vás je Pánbýček.

0 1
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik